12 Ekim 2010 Salı

Vefa-Yoncaspor


Vefa'mız 4.maçında yarın Yoncaspor ile karşılaşacak.
Rakip kağıt üstünden bizden daha zayıf gözükse de, futbol bu.
Maç yarın 13.30'da Yeni Sahra Stadı'nda oynanacak.
Stadın yeri için Çağatay Pekdinçer ağabeyin tarifini paylaşıyorum.

"Araba ile gelenler 2.köprüden geçtikten sonra göztepe tabelasını takip ederek sapsınlar sağda metro gross market var önünden geçerek yani kadiköy yönüne devam edince optimum alış veriş merkezini görecekler hemen yanındaki yola girip devam edince stada ulaşırlar.Ayrıca Kadıköyden yeni sahra otobüs ve minibüsleri oradan geçiyor."


4 yorum:

Kenan Özvaran dedi ki...

Çok özür dileyerek ''ben amatörde oynarken'' serime devam etmek istiyorum. Yoncaspor çok boktan bi takımdı..Büyük bi sıçrama yapmış demek. Logoları bile formalarından gördüğüm kadarıyla yaprağı soluk yoncaydı şimdi serada özel üretilmiş yonca var..

Unknown dedi ki...

haftasonu maç maç var mı? bir de her maç için böyle saat ve yer bilgisi verilmesi çok faydalı olur. bylelikle herkes elinden geldikçe maçları seyretmeye gelebilir.

asbodan dedi ki...

haftasonu muhtemelen maç yok.
Yonca maçı normalde haftasonuydu ama neden bilmiyorum çarşambaya alınmış.
Önümüzdeki hafta cumartesi günü Silivri maçı var.Son derece de önemli bir maç.O maçta kalabalık olunabilirse iyi olur.

Adsız dedi ki...

Ufuk kardeşim bugün yonca yı 4-2 yendik rezil bir hakem triosu vardı ilk golde kalecimize bariz faul yapıldı 2.gol tartışmasız ofsayt pozisyonunu devam ettirdi sonrası penaltı çaldı maalesef mehmet bu pozisyonda kırmızı kart gördü.Şimdi asıl mesele silvri ile 3 gün sonra oynuyoruz yani 16 ekim cumartesi saat 15:00 de vefa stadında bu maç ölüm kalım maçı gelebilen herkes gelsin.Bu sene arada çarşambalar da maçlar oynanacak uzun lig olduğu için.Ben buradan bilgilendirmeye çalışırım.Ç.P.